Rode bieten salade
- rode bieten van hak
- calvé mayo
- citroensap
- mais
- doperwten/wortelen
- augurken
- granny smith appel
- cayennepeper
- suiker
- kipkruiden
- aromat
Snij alle groentes en de appel (behalve de mais) zo kleeeein mogelijk en gooi ze in een schaal. Giet een beetje van de rode bietensap er bij in, 2 a 3 eetlepels mayonaise en de citroensap en schep het even goed om. Nu de kruiden toevoegen, er mag zeker wel wat kipkruiden in maar wees voorzichtig met de cayennepeper en zorg er vooral voor dat je niet te veel suiker erin doet (goede balans tussen de suiker en de citroensap is belangrijk, ik voel me nu net iemand uit MasterChef). Ja, ik zeg altijd doe maar zoveel kruiden als je zelf lekker vindt :)
het lekkerste is de salade als je 'm een nachtje laat staan, maar meteen opeten is ook lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten