maandag 12 mei 2014

Tomatengroentesoep, niet van oma, wel net zo lekker.

Deze tomatengroentesoep heb ik van mijn moeder leren maken. Hij is echt super simpel en heel snel klaar en je kan er een grote pan van maken en vervolgens de helft invriezen en op een random moment eruit halen om lekker op te eten.

Tomatengroentesoep
10 kopjes soep?


  • Maggi Basis voor Heldere Tomantensoep
  • half om half gehakt
  • soepgroente (diepvries)
  • vermicelli
  • toscaanse kruiden
  • zout
  • peper
  • maggi
Kruid het gehakt met wat zout en peper en rol hier de soepballetjes van. 
En nu kom ik waarschijnlijk heel lui over, maar de rest staat heel simpel en easy uitgelegd achterop de maggi basis pot. Breng de soep aan het einde nog op smaak met zout, peper, toscaanse kruiden en maggi en voila.

LEKKERT!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten